Illustrasjon av bestillingsknapp
1
Bestill legetime

Bestill gratis og uforpliktende legetime på helseboka.no

Ikon legetime
2
Uforpliktende legetime

Gjennomfør videokonsultasjon  med en av våre leger

Programsymbol
3
Skreddersydd
behandlingsplan

Du får en behandlingsplan fra ditt team (lege, fysioterapeut og klinisk ernæringsfysiolog)

Videokonferansesymbol
4
1 til 1 videokonsultasjon

Oppfølgingssamtaler hver måned med ditt behandlerteam

1Bestill legetime

Aller først vil vi bli litt kjent med deg. Derfor starter vi med en gratis og uforpliktende digital konsultasjon med en av våre leger.

Velg tidspunkt for legetime

Klikk på Bestill time for å bestille legetime. Der velger du ønsket dag og tidspunkt samtalen.  

BankID

For å bekrefte din identitet må du deretter logge inn med BankID.

Enkelt spørreskjema

Etter å ha oppgitt e-post adresse, ber vi deg legge inn høyde og vekt. Dette er kun for å enkelt vurdere om du kvalifiserer til behandlingsprogrammet som forutsetter en BMI over 28.

Bekreftelse på SMS

Etter bestillingen vil du motta en bekreftelse på din time på SMS. Der er også en lenke du kan klikke på for å endre eller avlyse din avtale.

Tre skjermbilder av mobilskjermer med hhv. bestilling av time på ukedag og tidspunkt, innlogging via BankID og spørreskjema relatert til vekt og høyde

2Gjennomfør legetime (20 min)

Senest 48t før din oppsatte legetime sender vi deg informasjon om timen på SMS med lenke til den digitale videochatten med en av våre leger.

Samtale med lege

Under samtalen vil vi bli kjent med deg og din helse, hva du har prøvd før og motivasjonen for å sette i gang med Helsereseptens program. Her finnes ingen feil svar og vi er kun ute etter å optimalisere behandlingen du mottar av oss.

Uforpliktende

Samtalen er gratis og uforpliktende, og du trenger ikke bestemme deg for å starte programmet i løpet av samtalen.

3Skreddersydd behandlingsplan

Hvis du ønsker å delta i programmet får du en skreddersydd behandlingsplan. Planen vil inneholde resept på medisiner (må kjøpes på apoteket), ernæringsplan, og aktivitetsplan.

Behandlingsmodell Venndiagram. Sirkel 1 er GLP-medisiner, sirkel 2 er 1 til 1 videokonsultasjoner og sirkel 3 er helhetlig tilnærming. Det overlappende feltet i midten er Helseresepten – bedre helse og varig vektkontroll

Behandlingplanen følges opp av ditt team, bestående av lege, klinisk ernæringsfysiolog og fysioterapeut. Teamet vil følge deg tett og være tilgjengelig for råd, veiledning og motivasjon.

Betaling
Vi sender ut faktura for første måned så snart vi har mottatt aksept for programoppstart fra deg. Programavgiften er 2400,- per måned (ingen binding) med betalingsfrist på 14 dager. 
Medisinkostnader kommer i tillegg. Ta kontakt med oss dersom du du har spesielle behov relatert til betalingsdato eller lignende.

41:1 videokonsultasjon hver måned

Gjennom programmet møtes vi gjennom videosamtaler hvor vi følger opp dine spesifikke behov og tilpasser ved eventuelle utfordringer underveis. Behandlingsplanen skal passe deg og ditt liv best mulig.

Helseresepten sitt program for vektnedgang er designet slik at du kan leve et meningsfylt liv med hverdagsglede, samtidig som du går ned i vekt.
Grunnlegger og fastlege Jon-Michael Knutsen
Grunnlegger og fastlege Jon-Michael Knutsen

Kom i gang i dag

Bestill gratis og uforpliktende legetime og bli kjent med ditt team.

Bestill legetime